Vrijwilligers

Graag nodigen wij U uit om Vrijwilliger of Suppost bij De Raadskelder te worden.

Sinds 2005 stelt de gemeente Doesburg jaarlijks de prachtige Raadskelder onder het stadhuis ter beschikking aan onze Stichting De Raadskelder. Hierdoor kunnen wij jaarlijks 4 tot 5  (groepen van) kunstenaars uitnodigen om werk te exposeren. Ook bieden wij “jong talent” uit de regio Doesburg een podium om werk te presenteren.

Er zijn veel taken verbonden aan de voorbereiding en presentatie van exposities en culturele evenementen in onze raadskelder. Deze taken worden gestructureerd vanuit het Bestuur van St. De Raadskelder. Voor de daadwerkelijke uitvoering en de begeleiding van de Exposities tijdens openingsdagen zijn vele handen nodig, en wij zijn verheugd met uw belangstelling voor onze vrijwilligers-organisatie.
 
Als Vrijwilliger of Suppost wordt u altijd uitgenodigd voor de openingen van de exposities (4 a 5 expo’s per jaar in de periode april – oktober). Elke expositie duurt gemiddeld 5 weken met openingstijden van 13.-17.00 uur op zaterdagen en zondagen. Per expositie heeft u gemiddeld 2 x een middag “dienst”, samen met een bestuurslid (of een ervaren suppost).

Wilt u vrijwilliger worden van de Raadskelder druk dan op onderstaande knop en download ons aanmeldingsformulier. Vul deze vervolgens geheel in en mail deze naar:
raadskelder-doesburg@outlook.com