Zicht op mooie beelden in Expo-4 2019: “ZICHT-BEELDEN”

In onze vierde en laatste zomer-expositie in 2019 krijgt u “zicht” op prachtige “beelden”, zowel vormgegeven op doek als gevormd in keramiek.

Op zondag 22 september om 14.30 uur openen wij weer de deuren voor het publiek; vervolgens zijn wij elke zaterdag en zondag geopend van 13.00 uur tot 17.00 uur. Op Zondag 20 oktober om 17.00 uur sluiten wij de deur van De Raadskelder voor de komende winterperiode.

Wij nodigen u van harte uit om deze laatste Expo in 2019 te komen bezoeken!

 

Hermine Grob-Riswick werkte als docent Keramiek in het Middelbaar Onderwijs; ze geeft tevens les aan groepen in haar eigen atelier in Lobith. Zij is door jarenlange noeste arbeid en zeer veel werkervaring “groot geworden” in creatieve beeldende vormgeving van kleine én grote (monumentale) keramieke werken.

               

 

 

Rudolf-Jan Baanders is opgeleid als Grafisch Vormgever op de Rietveldacademie. Hij is sinds 9 jaar woonachtig in het  Achterhoekse Aalten, en heeft zich volledig toegelegd op het schilderen. Zijn werk is los, kleurrijk, realistisch en spontaan, en laat een duidelijk persoonlijk handschrift zien. Telkens weer vernieuwen is zijn uitdaging.